Википедија:Вавилон
mkMајчин јазик на овој корисник е македонскиот.
en-3 This user is able to contribute with an advanced level of English.
sr-4Овај корисник течно говори српски језик.
hr-3 Ovaj korisnik vrlo dobro govori hrvatski jezik.
bg-1 Този потребител има начални познания по български език.
Јас, корисник Б. Јанкулоски свечено го врачувам овој вртлив медал (barnstar) на корсникот Majahm за нејзината неуморна работа на повеќе теми врзани со Македонија и нејзината величенствена историја. Секоја чест!


Добредојдовте на мојата корисничка страна!


Основни податоци:

Бети Флингстон
  • Име и презиме:

Бети Флингстон

  • Позиција:

Почетник

  • Родена:

22.04.4700 год. пр.н.е

  • Живеам во:

Скопје, Македонија

  • Интереси:

археологија, историја, култура, нумизматика

СтатииУреди

Нумизматика, Монета, Солид, Ауреус, Тремиз, Сестерциј, Денариј Нумизматички музеј на Народна банка на Република Македонија, Завод за заштита на спомениците на културата и Народен музеј во Охрид, Музеј на град Скопје, Музеј на Македонија - Археолошки, Етнолошки и Историски, Музеј на современата уметност, Скопје, Музеј на тутун, Маџир Маало, Камен мост, Стара скопска чаршија, Мустафа-пашина џамија, Требеништа (некропола), Паско Кузман, УНЕСКО и др. [1]