Канцелариски материјал

(Пренасочено од Канцелариски прибор)

Канцелариски материјал канцелариски прибор или школски прибор се производи од за користење во канцеларија, во домот или во образованието. Тие можат да бидат хартиени производи како пликоа, тетратки, бележници, роковници, средства за пишување како пенкала, моливи, гуми за бришење, но и честитки, спојувалки, шпенки, хефталки и различни други материјали за пишување, печатење на компјутер.

ГалеријаУреди

Надворешни врскиУреди