Википедија:Ревизија на избрани статии/2010

Кратенки:
ВП:РИС

Featured article star - cross.svg Ревизија на избрани статии

# Статија Состојба Вкупно гласови За /Против /Воздржан 
1 Старомакедонска азбука Yes check.svgОк Одземен статус 2 2/0/0
2 Џузепе Верди Yes check.svgОк Одземен статус 2 2/0/0
3 Членконоги Yes check.svgОк Одземен статус 2 2/0/0
4 Експеримент Yes check.svgОк Одземен статус 2 2/0/0
5 Клетка Yes check.svgОк Одземен статус 2 2/0/0
6 Фахверк Yes check.svgОк Одземен статус 2 2/0/0
7 Јужен Пол Yes check.svgОк Одземен статус 2 2/0/0
8 Глобализација Yes check.svgОк Одземен статус 2 2/0/0
9 Филип Дик Yes check.svgОк Одземен статус 2 2/0/0
10 Леб и сол Yes check.svgОк Одземен статус 2 2/0/0
11 Сергеј Михајлович Прокудин-Горски Yes check.svgОк Одземен статус 2 2/0/0
12 Забранетиот град Yes check.svgОк Одземен статус 2 2/0/0
13 Атина Yes check.svgОк Одземен статус 2 2/0/0
14 Пура Yes check.svgОк Одземен статус 2 2/0/0
15 Бетелгез Yes check.svgОк Одземен статус 3 3/0/0
16 Пела Yes check.svgОк Одземен статус 3 3/0/0
17 Референдум во Македонија, 1991 Yes check.svgОк Одземен статус 3 3/0/0
18 Ајфелова Кула Yes check.svgОк Одземен статус 4 4/0/0
19 Математика Yes check.svgОк Одземен статус 3 3/0/0
20 Ласер Yes check.svgОк Одземен статус 3 3/0/0
21 Суоветаурилии Yes check.svgОк Одземен статус 3 3/0/0
22 Архитектонски поредок Yes check.svgОк Одземен статус 3 3/0/0
23 Ермитаж Yes check.svgОк Одземен статус 2 2/0/0
24 Историја на автомобилот Yes check.svgОк Одземен статус 3 3/0/0
25 Албрехт Дирер Yes check.svgОк Одземен статус 3 3/0/0
26 Велигден (православен) Yes check.svgОк Одземен статус 3 3/0/0
27 Чембало Yes check.svgОк Одземен статус 3 3/0/0
28 Гранџ Yes check.svgОк Одземен статус 3 3/0/0
29 Михаил Таљ Yes check.svgОк Одземен статус 2 2/0/0
30 Макс Еве Yes check.svgОк Одземен статус 2 2/0/0
31 Словени Yes check.svgОк Одземен статус 2 2/0/0
32 Јосиф Бродски Yes check.svgОк Одземен статус 3 3/0/0
33 Внатрешна македонска револуционерна организација (Автономистичка) Yes check.svgОк Одземен статус 2 2/0/0
34 Струмица Yes check.svgОк Одземен статус 2 2/0/0
35 Косовска битка Yes check.svgОк Одземен статус 2 2/0/0
36 Шарл Бодлер Yes check.svgОк Одземен статус 3 2/1/0
37 Георг Фридрих Хендл Yes check.svgОк Одземен статус 2 2/0/0

ПоврзаноУреди