Елементал (музичка група)

хрватска хип-хоп група
(Пренасочено од Elemental)

Елементал е хрватски хип-хоп состав, основан во Загреб. Групата е активна од 1998 година. Во првиот состав биле само три члена, а во 2003 година во групата се приклучиле уште 4 членови кои биле задолжени за инструменталниот дел.

Елементал во Охрид

Дискографија уреди

Надворешни врски уреди