Фудбалски натпревари Колумбија - Полска

Натпревари Колумбија - Полска
Колумбија Полска
Вкупно натпревари 6 Вкупно натпревари
Победи 4 Порази
Нерешени 0 Нерешени
Порази 2 Победи
Дадени голови 10 Примени голови
Примени голови 8 Дадени голови
  Победа на Колумбија
  Победа на Полска
  Нерешено
# Дата Локација Домаќин Резултат Гостин Натпреварување Детали Наводи
1. 9 јули 1980 Богота Колумбија  1 – 4  Полска Пријателска
2. 10 февруари 1985 Богота Колумбија  1 – 2  Полска Пријателска
3. 14 февруари 1985 Кали Колумбија  1 – 0  Полска Пријателска
4. 4 мај 1990 Чикаго Колумбија  2 – 1  Полска Пријателска
5. 12 јуни 1984 Хожув Полска  1 – 2  Колумбија Пријателска
6. 24 јуни 2018 Казањ Полска  0 – 3  Колумбија СП 2018 детали [1]

НаводиУреди