Добре дојдовте!

Здраво, Soundwaweserb, и добре дојдовте на Википедија! Благодарам за Вашите придонеси. Се надевам дека Ви се допадна проектов и дека одлучивте да останете. Еве неколку страници кои можеби ќе Ви се најдат како корисни:

Се надевам дека ќе уживате во уредувањето овде и во тоа што сте Википедијанец! Ве молам потпишувајте ги Вашите пораки на разговорните страници со внесување на четири тилди (~~~~); ова автоматски ќе го внесе Вашето корисничко име и датумот. Ако Ви треба помош, погледајте ја страницата Википедија:Прашања, прашајте ме мене на мојата разговорна страница, или поставете го прашањето на оваа страница, а потоа ставете {{помош}} пред прашањето. Уште еднаш, добре дојдовте! --Brest-bot (разговор) 15:06, 28 декември 2011 (CET)

NovakУреди

 Ок Готово, поздрав до Вас. --Тиверополник (разговор) 16:31, 2 јануари 2012 (CET)

ЃоковиќУреди

 Ок Готово Одобрено. Баш фино што имамо неко да нам одржава информације о бодовном стању и постигнућа овој спортског великана. --Б. Јанкулоски (разговор) 02:09, 27 јуни 2012 (CEST)

Ех, па нема проблема. Зато сам админ. Него видим терминологија је катастрофална, шта је то „УС Опен“? Треба „Американско отворено првенство“ и тд. као што је нормално. Зиста не могу да схватим...какав је то приступ (или заправо немање приступа, што је још горе). Средићу све то кад будем имао снаге (ускоро). Поздрав --Б. Јанкулоски (разговор) 02:20, 27 јуни 2012 (CEST)
Не, не односи се на тебе то, наравно. Ја онако коментаришем. Не знам кој је писао, али текст је пун англицизма, енглеске конструкције - уопште лош превод. Рекао сам не знам какав је то приступ, али није приступ јер то је немарност и „баш ме брига“ до неслућених граница. Ипак је ово енциклопедија, а не неки блог. --Б. Јанкулоски (разговор) 02:38, 27 јуни 2012 (CEST)
 Ок Готово Одобрено. Хвала за доприносe. --Б. Јанкулоски (разговор) 04:02, 4 октомври 2012 (CEST)
 Ок Готово Хвала пуно. --Б. Јанкулоски (разговор) 01:47, 28 јануари 2013 (CET)
 Ок Готово А да, извини. Сада надам се да је ок. Вероватно нисам урадио како треба, па дао ми кеширану верзију. --Б. Јанкулоски (разговор) 07:58, 28 јануари 2013 (CET)

Грешка у LuaУреди

Хвала пуно за бригу! Није ни мени јасно, а бога ми и другима, јер Lua је некако нова за све нас. Односи се на нову поставу шаблона „нормативна контрола“ (на енгл. authority control), којег можда и немате. А све је радило супер док се није променило од оно пре на Lua. Очито негде ради, а негде не. До сада нисам успео да схватим у ком случају је ок, а у ком није. Колеге такође негодовају. Да ли можда имаш неку замислу о порекла проблема и, можда, решење? --Б. Јанкулоски (разговор) 23:12, 21 мај 2015 (CEST)

ПроменеУреди

Здраво, ја сам вратио те промене, јер се појавила грешка уз све друге шаблоне, особито оне навигационе кутије, па тако због те промене ниједна кутија није се приказивала. --Ehrlich91 (разговор) 16:12, 24 мај 2015 (CEST)

Заиста не знам шта је проблем. Ја сам вратио промене, јер ова со овим навигационе кутије којих их има готово у сваки чланак ми је било приоритетније, него овај проблем. Постоји неки проблем, али заиста немам претставу шта би могло бити. --Ehrlich91 (разговор) 16:20, 24 мај 2015 (CEST)

Општа наградаУреди

Здраво Soundwaweserb. Фала многу за наградата. Поздрав. ГП (разговор) 23:36, 9 мај 2016 (CEST)

Ја нисам престао да учествујем у раду Викимедија Заједнице Републике Српске, чак се тај ангажман и појачава, што показује и медијска пропраћеност мог, то јест' нашег рада. Не би ја то назв'о несугласицама, него, не баш разумним, понашањима, изливима бијеса и ријечима. Свакако да је неком са матичним језиком српским, мјесто на ср. википедији, али са плејадом корисника какву има ср. вики, и управо због спрјечавања, даљих сукоба и несугласица, тренутно ту нема мјеста за мене. Али ето ти си очигледно промијенио мишљење о оном који је гори од свих вехабија, усташа и муџахедина (не започињем нови сукоб него ми је, баш супротно, драго због тога), па ће се ваљда и стање на ср. вики некад промијенити.--Сарајлија! (разговор) 19:12, 12 декември 2016 (CET)

Хвала, такође!--Сарајлија! (разговор) 19:27, 12 декември 2016 (CET)

ПридавкеУреди

Знам кој е, истиот го имаме тука, но не му успеа. Како и неговите другари од Исток истото го прави на српската и македонската Википедија. Зборувам и за придавките „северномакедонски“ и „бугарски“, двете ги вметнува. Многу упорен човек со еднонасочно размислување за кој не знам која му е целта во животот. Сепак, да пријатели за секогаш :) Поздрав друже!
Знам ко је, имамо га и ту, ал није му успело. Како и његове пријатељи са Истока, он исто ради на српској и македонској Википедији. Причам и о придавке „свереномакедонски“ и „бугарски“, убацује их обе. Веома упоран човек са једносмерним размишлање за кога и нисам сигуран који му је циљ у животу. Ипак, да пријатељу заувек :) Поздрав друже!--Никола Стоіаноски 09:38, 17 јули 2019 (CEST)