Добредојде!

Здраво, Darko gavro, и добредојде на Википедија! Благодариме за Вашите придонеси. Се надеваме дека Ви се допадна местото и одлучивте да останете. Еве некои страници кои можат да Ви бидат од помош:

Се надевам дека ќе уживате во уредувањето и во тоа што сте википедијанец! Ве молам потпишувајте ги вашите пораки на страниците за разговор користејќи четири тилди (~~~~); ова автоматски ќе го внесе Вашето корисничко име и датумот. Ако ви треба помош, видете Портал/Помош, слободно обратете ми се мене, или поставете го прашањето на оваа страница и ставете {{помош}} пред прашањето. Повторно, добредојде! -- MacedonianBoy  Oui? 12:10, 16 јануари 2009 (UTC)

За Тетово во антиката

уреди

Здраво, гледам дека додадовте доста материјал во статијата за Тетово. Би Ве замолил само да го малку попрецизно определите изворот на материјалот (Тетовски Древности - Дарко Гавровски), поточно како е регистрирана книгата:

  • Полниот наслов (ако е само Тетовски древности, ок, ако е различно - наведете);
  • Издавачот, местото и годината на издавање;
  • ISBN бројот (обично се наоѓа на почетните или крајните страници на книгата).

Бидејќи Википедија е енциклопедија која секој може да ја уредува, важно е нејзините информации да бидат проверливи и е корисно за читателите попрецизно да го наведеме изворот на материјалот. Можете да ми одговорите овде или на мојата страница за разговор; ако Ви треба помош - исто така обратете ми се. Поздрав, Brainmachinewtf? 18:02, 16 јануари 2009 (UTC)

Вики средба

уреди

Гавро, па земи некој примерок од Тетовски древности. --Р ашо  10:53, 1 јули 2009 (UTC)

Избрана

уреди

Здраво Darko gavro. Сакам да ве известам дека статијата која ја номиниравте за избрана е избришена. Доколку имате потреба од помош, ве молам погледнете Википедија:Критериуми за избрана статија и Википедија:Кандидати за избрана статија. Доколку имате потреба од било каква помош слободно обратете ми се мене, или на некој друг поискусен уредувач или администратор. Поздрав и пријатна работа--Тиверополник (разговор) 18:06, 28 декември 2010 (CET)Одговори