Разговор:Хрониките на Нарнија: Лавот, вештерката и ормарот

Последен коментар: пред 13 години од Brest-bot на темата brest-bot проверка на правопис
ВикиПроект Филм
Оваа статија е дел од ВикиПроект Филм, збир на волонтери и ресурси насочени кон зголемување на бројот и квалитетот на енциклопедиските статии на оваа тема. Ако сте заинтересирани за подобрување на овие теми, или сте заинтересирани за повеќе информации, погледнете ја проектната страница.
??? Оваа страница не е оценета според скалата за квалитет на проектот.

brest-bot проверка на правопис уреди

којшто наместо кој што, одделни зборови.

  • декември име на месец со кое не почнува реченица, со мала буква.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 22:50, 3 јуни 2010 (CEST), управуван од Brest.Одговори

brest-bot проверка на правопис уреди

  • којшто наместо кој што, одделни зборови.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 22:17, 11 август 2010 (CEST), управуван од Brest.Одговори

Назад на страницата „Хрониките на Нарнија: Лавот, вештерката и ормарот“.