Разговор:Талат Џафери

Тековни разговори
WikiProject Macedonia Logo mk.svg Оваа статија е дел од ВикиПроект Македонија, чии цели се создавање стандардизиран, информативен и лесен за користење извор за Македонија. Ако сакате да земете учествувате во овој проект, ве молиме посетете ја страната на проектот, каде можете да се приклучите на проектната екипа.

ОспореностУреди

Во статијава мора да се спомне оспореноста на изгласувањето, за да се задржи неутралноста на пренесувањето на сите факти, бидејќи сме енциклопедија. Вака не ги задоволува стандардите, особено тоа што нема наведено неоспорливи докази дека постапката на избирање била легитимна (а со тоа и дека изборот се важи). Затоа, ставен е шаблон за неутралност. --Б. Јанкулоски (разговор) 04:25, 7 мај 2017 (CEST)

 Ок Готово Додаден навод во кој вмро го спори неговиот избор.--Retrohead (разговор) 09:20, 7 мај 2017 (CEST)
Назад на страницата „Талат Џафери“.