Предлошка:Родителска категорија

Икона за документација Документација за предлошка[преглед] [уреди] [историја] [превчитај]
Оваа предложна документација е превметната од Предлошка:Родителска категорија/doc [уреди]

Користење уреди

Означувајте ги родителските категории со {{Родителска категорија}} за да ги известите уредниците дека таа треба да остане релативно празна. Категориите ќе бидат додадени во следечката категорија Категорија:Родителски категории.

Други предлошки за категории уреди

За именски простори

Одржување