Предлошка:Белешка за предлошки за слики

Икона за документација Документација за предлошка[преглед] [уреди] [историја] [превчитај]

Првиот параметар (име на предлошката) е задолжителен, а вториот (страница на алтернативна ознака) не е.

Други предлошки за категории уреди

За именски простори

Одржување