Предлошка:КатРаспределба

Икона за документација Документација за предлошка[преглед] [уреди] [историја] [превчитај]
Оваа предложна документација е превметната од Предлошка:КатРаспределба/doc [уреди]

Поставувањето на {{КатРаспределба}} на одредена категорија ја додава истата во Категорија:Категории за распределување.

КористењеУреди

Поставувајте ја оваа предлошка на категории што се полни со страници коишто би требало да бидат во соодветна поткатегорија.

Други предлошки за категорииУреди

За именски простори

Одржување