Предлошка:Премести категорија

Икона за документација Документација за предлошка[преглед] [уреди] [историја] [превчитај]
Оваа предложна документација е превметната од Предлошка:Премести категорија/doc [уреди]

Инструкции уреди

За да пренасочите од Категорија:Актери кон Категорија:Глумци, само додадете го следново во Категорија:Актери:

{{Премести категорија|Глумци}}