Предлошка:Категорија за Википедија

Икона за документација Документација за предлошка[преглед] [уреди] [историја] [превчитај]

Оваа предлошка се користи на врвот на категориите што се потребни за одржување или за административни потреби, но не се дел од самата енциклопедија, како на пример Категорија:Википедија:Администрација.

Други предлошки за категории

уреди

За именски простори

Одржување