Предлошка:Категорија за скорешни промени

Скорешните промени во страниците во оваа категорија ќе ги најдете на Специјални:ПоврзаниПромени/Предлошка:Категорија за скорешни промени.
Икона за документација Документација за предлошка[преглед] [уреди] [историја] [превчитај]

Намена уреди

Оваа предлошка е наменета за категории за да ги извести корисниците дека можат да погледаат список на сите скорешни промени на страниците во категоријата. За да видите како работи, еве еден пример: Категорија:Предлошки за наводи.

Употреба уреди

Ставете ја предлошката {{категорија за скорешни промени}} на почетокот на страницата на категоријата.

Други предлошки за категории уреди

За именски простори

Одржување