Предлошка:Категорија за Википедија/doc

  1. REDIRECT Шаблон:Шаблонски документ гледан директно

Оваа предлошка се користи на врвот на категориите што се потребни за одржување или за административни потреби, но не се дел од самата енциклопедија, како на пример Категорија:Википедија:Администрација.

Други предлошки за категорииУреди

За именски простори

Одржување