Категорија:Википедија:Администрација

Опис:
Кратенки:
КАТ:ВП
КАТ:ВИКИ
Оваа категорија е главната категорија за организирање и одржување на проектот Википедија.
Тука треба да бидат вклучени Страници на проектот и категории со страници на проектот.
Соодветни категории на другите проекти на Викимедија:

Поткатегории

Оваа категорија ги содржи следниве 48 поткатегории од вкупно 48.

В