Категорија:Категории за распределување

Оваа категорија содржи категории на коишто им е потребно често одржување за да не станат премногу големи.

За категории на коишто им е потребно едно распределување без почесто одржување, видете Категорија:Многу големи категории.

Со користење на предлошката {{КатРаспределба}} додавате категорија во оваа категорија.

Поткатегории

Оваа категорија ја содржи само следнава поткатегорија.