Награди

уреди
 
За трудољубивост и посветеност во работата.
од Kiril Simeonovski (разговор)
 
За вложениот труд во збогатувањето на содржините на Википедија на македонски јазик.
од Kiril Simeonovski (разговор)
 
За неумрното уредување на Википедија на македонски јазик.
од Kiril Simeonovski (разговор)
 
За придонесите од областа на географијата
од Kiril Simeonovski (разговор)
 
За збогатувањето на Википедија со статии за Нобеловци
од Kiril Simeonovski (разговор)


  Уредничка награда
Секоја чест за обемните придонеси досега. Се надевам дека ќе имаш голем мотив за уредување и во иднина.:) Kiril Simeonovski (разговор) 13:56, 20 декември 2011 (CET)
  Ракометна награда
Одлична работа со уредувањето на статии за европските првенства во ракомет. Ти посакувам да ги создадеш сите поврзани статии. Kiril Simeonovski (разговор) 20:58, 22 јануари 2012 (CET)

Статии

уреди
  Статијата Крушевска република, која Вие ја предложивте, го доби статусот „избрана статија“. Доколку знаете некоја друга статија која ги задоволува критериумите, слободно предложете ја.
  Статијата Стивен Хокинг, која Вие ја предложивте, го доби статусот „избрана статија“. Доколку знаете некоја друга статија која ги задоволува критериумите, слободно предложете ја.

ДСЗ Факти

уреди
  Еден факт од статијата Џозеф Далтон Хукер, која Вие ја создадовте и проширивте, се најде во секцијата „Дали сте знаеле?“ на главната страница на 26 ноември 2011. Одлична работа!--Kiril Simeonovski (разговор) 21:39, 26 ноември 2011 (CET)
  Еден факт од статијата Вилхелм II, која Вие ја создадовте и проширивте, се најде во секцијата „Дали сте знаеле?“ на главната страница на 30 септември 2011. Одлична работа!--Kiril Simeonovski (разговор) 14:47, 30 септември 2011 (CEST)
  Еден факт од статијата Германско царство, која Вие ја создадовте и проширивте, се најде во секцијата „Дали сте знаеле?“ на главната страница на 7 септември 2011. Одлична работа!--Kiril Simeonovski (разговор) 15:09, 7 септември 2011 (CEST)
  Еден факт од статијата Рајхсвер, која Вие ја создадовте и проширивте, се најде во секцијата „Дали сте знаеле?“ на главната страница на 7 септември 2011. Одлична работа!--Kiril Simeonovski (разговор) 15:09, 7 септември 2011 (CEST)
  Еден факт од статијата Знаме на Обединетите Нации, која Вие ја создадовте и проширивте, се најде во секцијата „Дали сте знаеле?“ на главната страница на 23 август 2011. Одлична работа!--Kiril Simeonovski (разговор) 23:22, 23 август 2011 (CEST)
  Еден факт од статијата Езеро Восток, која Вие ја создадовте и проширивте, се најде во секцијата „Дали сте знаеле?“ на главната страница на 22 јули 2011. Одлична работа!--Kiril Simeonovski (разговор) 23:12, 25 јули 2011 (CEST)
  Еден факт од статијата Слон кој го предложивте, се најде во секцијата „Дали сте знаеле?“ на главната страница на 16 јуни 2011. Одлична работа! --Kiril Simeonovski (разговор) 12:43, 16 јуни 2011 (CEST)