Rowla“ е песна од Underworld од албумот Second Toughest in the Infants (1996). Британското издание е промо снимка којашто содржи ремикс од „Born Slippy“ наречен „Deep Pan“. Американското издание ја содржи албумската верзија заедно со албумската верзија на „Juanita : Kiteless : To Dream of Love“. Ова е едно од нивните најретки промоа со само 75 примероци.

„Rowla“
Underworld rowlaUS.jpg
Сингл од Underworld
Страна Б Deep Pan“, „Juanita : Kiteless : To Dream of Love
Издаден 1996
Формат Грамофонска плоча (12")
Издавачка куќа Junior Boy's Own
Композитор Рик Смит
Карл Хајд
Дарен Емерсон
Продуцент Рик Смит
Карл Хајд
Дарен Емерсон
Хронологија на синглови на Underworld
Born Slippy
(1995)
Rowla
(1996)
Pearl's Girl
(1996)


ПесниУреди

12": Junior Boy's Own (Британија) PROMOУреди

  1. „Rowla (Long version)“ – 8:40
  2. „Deep Pan“ – 9:58

12": Junior Boy's Own / UWPROMO 1 (Британија) PROMO Handwritten LabelsУреди

  1. „Rowla (Long version)“ – 8:40
  2. „Deep Pan“ – 9:58

12": Junior Boy's Own / UWPROMO 1 (САД)Уреди

  1. „Rowla (Album Version)“ – 6:31
  2. „Juanita : Kiteless : To Dream of Love“ – 16:36

БелешкиУреди

  • Само 75 примероци биле направени од британското промо.

ПојавувањаУреди

  • Rowla“ е на албумот Second Toughest in the Infants (1996) како песна број 4.
  • Rowla (extended)“ е на реизданието на Pearl's Girl 12" промо од 1996.
  • Juanita : Kiteless : To Dream of Love“ е почетната песна на Second Toughest in the Infants.

Надворешни врскиУреди