Придонеси на корисникот Movses

Корисник со 26 уредувања. Сметката е создадена на 17 август 2008.
Пребарување на придонесиприкажисобери
⧼contribs-top⧽
⧼contribs-date⧽

28 јануари 2021

31 јануари 2018

19 јануари 2017

11 март 2016

10 март 2016

2 февруари 2016

21 јануари 2016

3 септември 2015

27 август 2015

24 август 2015

20 август 2015

11 мај 2015

20 март 2015

18 март 2015

24 декември 2010

19 декември 2010

16 декември 2010

8 мај 2009