Придонеси на корисникот JuTa

Корисник со 24 уредувања. Сметката е создадена на 1 август 2010.
Пребарување на придонесиприкажисобери
⧼contribs-top⧽
⧼contribs-date⧽

16 декември 2020

7 ноември 2020

1 мај 2020

15 декември 2018

7 октомври 2018

1 мај 2018

15 февруари 2018

26 декември 2017

17 мај 2015

14 февруари 2015

1 август 2014

5 мај 2014

27 март 2014

18 март 2013

2 август 2010