Здраво. Може да знам зашто си ја бришел сликата од Фелипе Матиони? И не се вика Жремио, туку се вика Гремио. Не знам зашто таков превод сте пишале. --MrBones (разговор) 08:17, 29 март 2009 (UTC)

Гоце Делчев е Македонец Уреди

Со кое право е сменет и заклучена можноста за уредување на Гоце Делчев? Зошто се фалсификува историјата? Корегирајте Ве молам, Македонец Brankomk (разговор) 20:04, 11 мај 2020 (CEST)Одговори[одговори]