Слики уреди

Најнапред здраво!! Ве молам да престанете со подигнување на слики на википедија. Сите тие слики се достапни во вики заедницата и нема потреба од дуплирање. Ако ви е потребна слика, можете да ја најдете тука каде ума преку 6,5 милиони илустрации. Доколку не се снајдете обратете се кон некој администратор на википедија или некој поискусен корисник. Во секој случај вашите слики автоматски ке бидат избришани. Поздрав и пријатна работа--Р ашо  19:02, 11 април 2010 (UTC)

Како што ти кажа и Рашо, кликни на линкот кој ти го даде и таму најди слики. Копирај го името на сликата и пастирај го во статијата. Не се подигнуваат слики тука. Еве го линкот пак. Поздрав--Никола Стоіаноски 16:17, 12 април 2010 (UTC)
А ако не подигнам како ќе успеам да го ставам дресот на Хјустон Рокетс статијата? Сакав да ги земам од Англиската верзија, ама тие немаат ставено дресови. Морав сам да направам. Ако не така незнам како на друг начин да ставам дресови, а да личат добро. ------Корисник:Atanas Kostovski
Ако си ги направил сам, ако само ако си ги направил сам, подигни ги на Комонс - таму на линкот. Порадо тоа е и создаден тој проект, да собира слободни слики. Подогни го таму и копирај го името. Поз--Никола Стоіаноски 16:27, 12 април 2010 (UTC)

Готово се снајдов :) Атанас КостовскиПоздрав!!!,Податотека:OU Mirce Logo.gif   Податотека:Uspc-bs.jpg Податотека:Porsche logo.svg 17:15, 22 мај 2010 (UTC)

Одговор уреди

Ти одговорив на Википедија:Селска чешма (Техника)#Мало прашање. Поздрав. --iNkubusse A? 16:57, 25 мај 2010 (UTC)

10 години Википедија уреди

        Здраво, Atanas Kostovski!
Голема благодарност за Вашите придонеси на Википедија, која веќе 10 години е со нас и нуди слободен пристап кон слободното знаење. По тој повод, насекаде во светот ќе бидат организирани настани за прослава на овој јубилеј, а прослава ќе се одржи и во Скопје на 15 јануари 2010 година во кафе-барот Ла Кања во Старата скопска чаршија. Повеќе информации за настанот може да добиете на страницата посветена на истиот. Во рамките на настанот ќе биде организирана и Вики средба, на која како и обично Вашето присуство може да го најавите на соодветната страница. Се надевам дека ќе присуствувате на оваа прослава и ќе се запознаете со многу останати корисници, кои придонесуваат за споделување на знаењето како и Вие.

      Поздрав и успешна работа!

--Kiril Simeonovski (разговор) 00:25, 13 јануари 2011 (CET)Одговори[одговори]