Разговор:1878

Тековни разговори
Време Оваа статија е поврзана со хронолошки настани во 1878 година.

Еј немој да ми опнете бан поради она последното плс. --Delix 10:25, 7 август 2008 (UTC)

brest-bot проверка на правописУреди

  • Категорија наместо Category, вики клучни зборови на македонски.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 17:19, 23 јули 2009 (UTC), управуван од Brest.

brest-bot проверка на правописУреди

филизоф* во философ*, с наместо з, правописна грешка. Пиј наместо Пие, србизам. Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 21:04, 5 август 2010 (CEST), управуван од Brest.

Назад на страницата „1878“.