Разговор:Прасловенски јазик

Додај тема
На страницава нема разговори.
Globe of letters.svg Оваа статија е дел од ВикиПроект Јазици, чии цели се создавање стандардизиран, информативен и лесен за користење извор за јазици. Ако сакате да земете учествувате во овој проект, ве молиме посетете ја страната на проектот, каде можете да се приклучите на проектната екипа.

Што значи "двупосочни миграции"? (Жарко 12:17, 31 Март 2006 (UTC))

Двупосочни миграции значи bidirectional migrations. Не знам как да го напишувам на македонски. Ако можеш да го преведеш ќе ти бидам многу благодарен. Елемаг 09:43, 1 Април 2006 (UTC)

Назад на страницата „Прасловенски јазик“.