Разговор:Мрежно ниво

Последен коментар: пред 13 години од Brest-bot на темата brest-bot проверка на правопис

Дали оваа статија треба да стои на Википедија, дали има енцикопедиска содржина? --MacedonianBoy 16:21, 22 март 2009 (UTC)

Има, но треба да се доработи. Потребно е да се стави таг за никулец. Relativefrequency (разговор)

brest-bot проверка на правопис Уреди

  • податотеки наместо датотеки, англицизам.
  • врските наместо линковите, англицизам.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 14:11, 9 август 2010 (CEST), управуван од Brest.Одговори[одговори]

Назад на страницата „Мрежно ниво“.