Разговор:Македонски пасош

Додај тема
Тековни разговори

brest-bot проверка на правописУреди

  • Податотека наместо Image, вики клучни зборови на македонски.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 23:23, 26 јули 2009 (UTC), управуван од Brest.

ШаблониУреди

Даj напраjте шаблони за земjите што недостасуваат, грдо изгледа вака а jас незнам како да ги правам...AL3X TH3 GR8 (разговор) 18:25, 18 декември 2009 (UTC)

Назад на страницата „Македонски пасош“.