Разговор:Македонски Авиотранспорт

Додај тема
Тековни разговори

brest-bot проверка на правописУреди

  • јануари име на месец со кое не почнува реченица, со мала буква.
  • јуни име на месец со кое не почнува реченица, со мала буква.
  • септември име на месец со кое не почнува реченица, со мала буква.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 23:17, 26 јули 2009 (UTC), управуван од Brest.

Повторно работењеУреди

МАТ повторно почна да работи и би замолил некој заинтересиран да ја преправи статијава. --Б. Јанкулоски (разговор) 14:38, 12 јули 2010 (CEST)

Назад на страницата „Македонски Авиотранспорт“.