Разговор:Локални избори во Македонија (2021) — Град Скопје

Последен коментар: пред 2 години од M4r51n на темата Кандидатура на Александар Тортевски
Оваа статија е дел од ВикиПроект Македонија, чии цели се создавање стандардизиран, информативен и лесен за користење извор за Македонија. Ако сакате да земете учествувате во овој проект, ве молиме посетете ја страната на проектот, каде можете да се приклучите на проектната екипа.

Кандидатура на Александар Тортевски Уреди

Дополнувањата за Александар Тортевски за кандидат за градоначалник ги отстранив. Причината е што Тортевски има само иницијално соопштено дека ќе се кандидира за градоначалник, за разлика од другите кандидати кои се поддржани од партија, имаат собрано потписи, или веќе се во тек (Јосифовски) на собирање потписи. --M4r51n (разговор) 15:55, 29 август 2021 (CEST)Одговори[одговори]

Назад на страницата „Локални избори во Македонија (2021) — Град Скопје“.