Разговор:Лагуна Брава

Последен коментар: пред 13 години од Brest-bot на темата brest-bot проверка на правопис

==Wrong lake image==

The image in this article (Neila.Laguna brava.JPG) depicts a lake in Neila, Spain. The lake in this article is located in Guatemala, not in Spain. Sorry for writing this in English. I do not master the Macedonian language. Arjuno3 (разговор) 17:37, 20 јануари 2009 (UTC)

Ahora todo está bien. Gracias--Raso mk (разговор) 17:52, 20 јануари 2009 (UTC)

brest-bot проверка на правопис уреди

  • цитирана веб страница наместо cite web, назив на шаблон на македонски јазик.
  • Категорија наместо Category, вики клучни зборови на македонски.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 20:26, 1 мај 2009 (UTC), управуван од Brest.

brest-bot проверка на правопис уреди

  • Наводи наместо Референци, англизам.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 14:52, 2 јуни 2010 (CEST), управуван од Brest.Одговори[одговори]

Назад на страницата „Лагуна Брава“.