Разговор:Галички дијалект

Последен коментар: пред 13 години од Brest на темата brest-bot проверка на правопис
Оваа статија е дел од ВикиПроект Јазици, чии цели се создавање стандардизиран, информативен и лесен за користење извор за јазици. Ако сакате да земете учествувате во овој проект, ве молиме посетете ја страната на проектот, каде можете да се приклучите на проектната екипа.


brest-bot проверка на правопис уреди

  • Податотека наместо Image, вики клучни зборови на македонски.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 18:33, 25 јули 2009 (UTC), управуван од Brest.

brest-bot проверка на правопис уреди

  • картата наместо мапата, англицизам.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 10:59, 7 август 2010 (CEST), управуван од Brest.Одговори[одговори]

Назад на страницата „Галички дијалект“.