Разговор:Ѕвезден прав (филм од 2007)

ВикиПроект Филм
Оваа статија е дел од ВикиПроект Филм, збир на волонтери и ресурси насочени кон зголемување на бројот и квалитетот на енциклопедиските статии на оваа тема. Ако сте заинтересирани за подобрување на овие теми, или сте заинтересирани за повеќе информации, погледнете ја проектната страница.
??? Оваа страница не е оценета според скалата за квалитет на проектот.
Уредување На оваа статија ѝ е потребно резиме на приказната, или присутното резиме треба да се зголеми.
Потребна е слика На оваа статија ѝ е потребна слика, по можност слободна или со праведна употреба на авторските права. Сликите без лиценца и без опис за изворот и праведната употреба ќе бидат отстранети. Сликата најчесто стои во соодветната инфокутија на филмот.
Се бара продукциски оддел На оваа статија ѝ е потребен оддел за продукцијата на филмот, „заткулисни“ поединости, информации за глумците и за филмската екипа, за кастинг процесот, процесот на снимање и сл., или веќе постоечките информации треба да се прошират .
Назад на страницата „Ѕвезден прав (филм од 2007)“.