ОУ „Гоце Делчев“ - Гечерлија

Училиштето „Гоце Делчев“ во с. Гечерлија е подрачно училиште на централното основно училиште од село Босилово, Општина Босилово. Училиштето било изградено во 2007 година[1].

Гоце Делчев

Место
Општина: Босилово
Нас. место: Гечерлија
Местоположба
Основни информации
Контактни информации
Поглед кон училиштето
Поглед кон училиштето

Учество на натпревари

уреди

Освоени награди

уреди

Познати личности кои учеле во ова училиште

уреди

Познати личности кои предавале во ова училиште

уреди

Поврзано

уреди

Наводи

уреди

Надворешни врски

уреди