Детали
Овој корисник е скопјанец.
mkMајчин јазик на овој корисник е македонскиот.
en-5 This user is able to contribute with a professional level of English.
29 Овој Википедијанец има 29 години, 4 месеци и 25 дена
на 19 април, 2024.
Овој корисник е активен на Википедија веќе
 3 години, 7 месеци и 14 дена.


Битно: