Tamara Ilioska
Име Тамара
Име од раѓање Тамара
Пол женско
Народност македонец
Висина 163 см
Тежина 53 кг
Коса кафена
Очи Зелени/сини
Место на раѓање Прилеп
Адреса Прилеп
Земја Македонија
Брачен статус Слободен
Занимање Ученик
Средно училиште СОУ „Ѓорче Петров“ - Прилеп
Хобија Уредување на Википедија на македонски јазик
Контакт инфо
Е-пошта vikisekcijagp@yahoo.com
Интереси
  • Википедија

Добредојдовте во мојата корисничка сметка !


За менеУреди

  • Ученик во СОУ „Ѓорче Петров“ - Прилеп, здравствена струка - профил фармацевтски-лабораториски техничар. Прва година.
  • Хоби ми е да ја уредувам Википедија на македонски јазик, мојата цел е да се збогати македонската википедија со голем број корисни информации.
  • Омилен наставен предмет : историја
Овој корисник е член на вики-проектот
ППЃП, СОУ „Ѓорче Петров“ - Прилеп