DavidJovanoski
Име Давид
Име од раѓање Давид
Пол Машко
Раса Белец
Народност Македонец
Висина 193 cm
Тежина 90 kg
Коса Руса
Очи Сини
Датум на раѓање 19 мај
Место на раѓање Прилеп
Адреса Прилеп
Земја Македонија
Занимање Ученик
Средно училиште СОУ „Ѓорче Петров“ - Прилеп
Хобија Сликање
Религија Православен Христијанин
Контакт инфо
Е-пошта vikisekcijagp@yahoo.com
vikisekcijagp@yahoo.com
Интереси
  • Википедија

За менеУреди

  • Ученик во СОУ „Ѓорче Петров“ - Прилеп, здравствена струка - профил медицинска сестра/техничар. Трета година.
  • Хоби ми е да ја уредувам Википедија на македонски јазик
Овој корисник е член на вики-проектот
ППЃП, СОУ „Ѓорче Петров“ - Прилеп