Контактирај ме, остави ми порака тука


Hi all Wikipedians.

I'm Blagojce, I come from a small country with a big heart Macedonia. I am a member of the Macedonian Wikipedia.

My experience with editing and creating articles in the largest free encyclopedia began in 2013 as a wiki - section in our high school school "Gorce Petrov" - Prilep, where I was the winner of the first prize for the most active Wikipedian. It is interesting to add new material and content that enrich relatively poor Macedonian encyclopedia Wikipedia. Usually put articles in the field of medicine, because I love medicine and study ...

Greetings and all good, Blagojce

ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО МОЈАТА КОРИСНИЧКА СМЕТКА!

Blagojcedisoski
Име Благојче
Адреса Прилеп
Земја Македонија
Занимање Студент
Универзитет Универзитет „Гоце Делчев“ - Штип
Средно училиште СОУ „Ѓорче Петров“ - Прилеп
Контакт инфо
Е-пошта vikisekcijagp@yahoo.com
Интереси
  • Википедија


Моите придонеси можете да ги видите тука

За мене уреди

Координатор на ученици од СОУ „Ѓорче Петров“ - Прилеп, кои учествуваат во проектот „Википедија во моето училиште“.
Почетен курс со учениците од СОУ „Љупчо Сантов“ - Кочани ( СУ „Љупчо Сантов“ - Кочани ). За термините ќе бидете известени овде.

Википедија проекти уреди

 
Лого на СОУ „Ѓорче Петров“ - Прилеп
Овој корисник е член на вики-проектот
ППЃП, СОУ „Ѓорче Петров“ - Прилеп

 Овој корисник е член на ВикиПроект Медицина


 
Лого на Универзитетот „Гоце Делчев“ од Штип
Овој корисник е член на проектот УГД 2013

Известувања уреди

Вики секција при СОУ „Ѓорче Петров“ - Прилеп.
Прва група Благојче Дишоски и Билјана Рошкоска - В торник во 13:30 часот
Втора група Благојче Дишоски и Сашо Кочоски - В четврток во 13:00 часот
Трета група Благојче Дишоски и Снежана Переска - В петок во 12:30 часот
Средбите се одржуваат во кариерниот центар.

Кратка обука уреди

По вики прирачникот што го имате. Тие што немаат нека ме контактираат.

Останати интересни информации уреди

  Овој корисник живее во Македонија.
  Овој корисник е ОВЕН.
  Овој корисник е член на ВикиПроект Македонија.


  Омилената боја на овој корисник е сината.
 Овој корисник знае дека топчето на сликата никогаш нема да запре да скока