Ефектот на Среќа

македонски филм

Ефектот на Среќамакедонски филм од 2019 година во режија на Борјан Зафировски. Главните улоги ги играат: Јовица Михајловски, Јана Стојановска, Петре Арсовски, Ана Стојановска.

„Ефектот на Среќа“
РежисерБорјан Зафировски
ПродуцентДимче Стојановски
СценаристБорјан Зафировски
Главни улогиСашко Коцев
Дејана Попоска
Јовица Михајловски
Петре Арсовски
Јана Стојановска
Александар Микиќ
Ана Стојановска
Оливер Митковски
Премиера2019
ЗемјаМакедонија Македонија

Улоги

уреди
Глумец Улога
Јовица Михајловски Петар
Јана Стојановска Студент 1
Ана Стојановска Ана
Петре Арсовски Професор
Сашко Коцев Игор
Дејана Попоска Леа
Мими Таневска Марина
Сара Анастасовска Јана
Бора Јовановска Леа дете
Ивана Павлаковиќ Студент 2
Филип Илиев Игор дете
Кристина Христова-Николова Докторка
Оливер Митковски Франк
Александар Микиќ Адвокат
Ана Данчевска Жената