Атанас Николовски

Атанас Николовски (22 јуни 1980) — македонски кајакар кој беше дел од македонската олимписка репрезентација за Олимписките игри во Пекинг во 2008 на кои ја имаше честа да биде знаменосец на Македонија. На игрите, тој настапи во дисциплината К-1.

Атанас Николовски на ИКАС 2011 во Македонија