Спортска сала Куманово: Разлика помеѓу преработките

Создадена страница со: {{Инфокутија стадион | име= Спортска сала <br/>Куманово | локација= Куманово, Републ...
(Создадена страница со: {{Инфокутија стадион | име= Спортска сала <br/>Куманово | локација= Куманово, Републ...)
(нема разлика)