Кориснички права

Изберете корисник  
Преглед на корисничките групиПоглед на правата на корисникот Wikimk (разговор | придонеси)

Член на: Автопатролери, Автооценувачи, Уредници, Патролери, Оценувачи, Администратори

Подразбран член на: Автопотврдени корисници

Дневник на корисничките права

  • 23:32, 17 мај 2010 Boyan разговор придонеси го измени групното членство на Wikimk од уредник, оценувач и администратор во уредник, оценувач, администратор, автопатролер, патролер и автооценувач
  • 14:44, 24 април 2010 Boyan разговор придонеси го измени групното членство на Wikimk од уредник и администратор во уредник, администратор и оценувач
  • 11:15, 24 април 2010 MacedonianBoy разговор придонеси го измени групното членство на Wikimk од администратор во администратор и уредник
  • 22:07, 24 мај 2009 Boyan разговор придонеси го измени групното членство на Wikimk од (нема) во администратор (Корисникот е изгласан за администратор од заедницата)