Glam Macedonia mk.svg Оваа статија е создадена од членови на Вики клубовите во Македонија. Ако сакате да станете член на овој проект, ве молиме посетете ја страницата на проектот, каде можете да се приклучите на проектната екипа.


ТрункоУреди

Здраво. Сакам само ти кажам дека статијата со име „Труп“ не е избришана, туку преместена како „Трунко“. Поздрав--Никола Стоіаноски 11:15, 9 септември 2018 (CEST)