Здраво Strumski, неприфатливо е твојата лична интернет страница да биде официјален извор за документи. Документите закачи ги на commons или додај врска од релевантна страница за личноста. Поздрав - Виолетова (разговор) 13:16, 5 април 2016 (CEST)

ОпоменаУреди

Со ова Ве опоменувам дека за вакво и вакво недолично однесување кон уредници следува блок. Исто така следува блок за противење на консултирање со други корисници кои имаат проблем со Вашите уредувања. Должни сте да продискутирате на страница за разговор, а не да се инаетите. Доколку прадолжите да инсинуирате, наместо да разговарате енциклопедиски (како што доликува на еден уредник) ќе уследи времен блок. Понатамошните прекршоци се казнуваат со траен блок. Секое противење на ова е залудно. --Б. Јанкулоски (разговор) 17:53, 6 април 2016 (CEST)