Меѓународен ден на бегалците 2022 уреди

Почитувани,

Здружението „Споделено знаење“, кое се занимава со умножување на статиите на Википедија на македонски јазик, Ве известува и ве поканува на наградна уредувачка седмица на темата „Бегалци“. Натпреварот е почнат од 20 јуни и ќе трае до 26 јуни.

Наградите се во облик на ваучер од технички производи при што првата награда е ваучер во вредност од 4 илјади денари, второто место вреди 3 илјади денари, третото 2 илјади денари.

Главната страница на натпреварот каде се наведува како се учествува, евидентира, информации за наградите и останато. Доколку имате прашање, слободно можете да ми се обратите на мејл.

Со почит, Dandarmkd (разговор) 13:01, 21 јуни 2022 (CEST)Одговори[одговори]