Добредојде! Nuvola apps kuickshow.png

Здраво, Biserce, и добредојде на Википедија! Се надеваме дека Ви се допадна местото и одлучивте да останете. Еве некои страници кои можат да Ви бидат од помош:

Се надевам дека ќе уживате во уредувањето и во тоа што сте википедијанец! Ве молам потпишувајте ги вашите пораки на страниците за разговор користејќи четири тилди (~~~~); ова автоматски ќе го внесе Вашето корисничко име и датумот. Ако ви треба помош, видете Портал/Помош, или поставете го прашањето на оваа страница и ставете {{помош}} пред прашањето. Повторно, добредојде!

Welcome! Nuvola apps kuickshow.png

Hello, and welcome to Wikipedia! We hope that you like this encyclopaedia and that you have decided to be part of it. Here are few articles that may help you if you want to edit here:

We hope that you will enjoy editing here and that you will become a Wikipedian! Please, sign your name when you write your messages on the talk pages by using four tildes (~~~~); this automatically will add your name and the date when the message has been written. If you need any further help, see the Portal/Help, or ask question on this talk page and put the template {{помош}} before the question. Again, welcome! --Brest-bot (разговор) 01:26, 7 февруари 2009 (UTC)

Наградени сте!Уреди

  Општа награда
Ова е за Вашите придонеси на Википедија на македонски јазик досега.:) Kiril Simeonovski (разговор) 01:53, 11 јануари 2012 (CET)

Воедно би сакал да ве поканам на Вики-средбата по повод 11-годишнината од постоењето на Википедија, која ќе се одржи на 15 јануари во Скопје, а на која ќе имате можност да се дружите со останатите корисници на Википедија.--Kiril Simeonovski (разговор) 01:54, 11 јануари 2012 (CET)

УредувачУреди

Вашите привилегии на системот се унапредени во Уредувач. --brest (разговор) 01:49, 17 јануари 2012 (CET)

Наградени сте!Уреди

  Награда за неуморност
Секоја чест за неуморното уредување и создавањето на нови квалитетни статии.:) Kiril Simeonovski (разговор) 01:26, 22 јануари 2012 (CET)

Јубилејна статијаУреди

Здраво. Потсетување дека е во тек гласањето за јубилејна статија. Се надевам дека и овој пат ќе избереме статија со занимлива содржина. Поздрав.--Kiril Simeonovski (разговор) 11:04, 31 јануари 2012 (CET)

Јубилејна статија (55.000)Уреди

Здраво. Потсетување дека е во тек гласањето за јубилејна статија. Се надевам дека и за овој јубилеен број ќе избереме статија со занимлива содржина.--Kiril Simeonovski (разговор) 16:27, 20 март 2012 (CET)