Добре дојдовте!

Здраво, BKoteska, и добре дојдовте на Википедија! Благодарам за Вашите придонеси. Се надевам дека Ви се допадна проектов и дека одлучивте да останете. Еве неколку страници кои можеби ќе Ви се најдат како корисни:

Се надевам дека ќе уживате во уредувањето овде и во тоа што сте Википедијанец! Ве молам потпишувајте ги Вашите пораки на разговорните страници со внесување на четири тилди (~~~~); ова автоматски ќе го внесе Вашето корисничко име и датумот. Ако Ви треба помош, погледајте ја страницата Википедија:Прашања, прашајте ме мене на мојата разговорна страница, или поставете го прашањето на оваа страница, а потоа ставете {{помош}} пред прашањето. Уште еднаш, добре дојдовте! --Kiril Simeonovski (разговор) 20:44, 16 декември 2011 (CET)

СопственостУреди

Здраво. Најпрво, би сакал да Ви посакам топло добредојде на Википедија на македонски јазик. Забележав дека ја создадовте статијата „сопственост“, која неуморно ја проширувате и морам да признаам дека одлично се снаоѓате со Викификацијата. Сепак, сакам да Ви напоменам дека иако внатрешните врски се доста корисни, не може секој збор да претставува врска, туку само оние кои се во директна врска со темата. Поздрав.--Kiril Simeonovski (разговор) 02:16, 17 декември 2011 (CET)

Наградени сте!Уреди

  Награда за трудољубивост
Подршка на Вашата огромна трудољубивост во проширувањето на статијата сопственост.:) Kiril Simeonovski (разговор) 17:06, 22 декември 2011 (CET)

--BKoteska (разговор) 19:00, 24 декември 2011 (CET)Благодарам:)

Член од проектот ВикиПроект - ФИНКИ 2011-12Уреди

Здраво, јас се приклучив во проектот ВикиПроект - ФИНКИ 2011-12, дали Вие треба да ми одобрите за да се појавам во листата на корисници, јас го внесов потребниот шаблон за регистрација. Благодарам

Здраво. Благодарност за Вашиот интерес за збогатување на Википедија на македонски јазик. Мислам дека корисничкиот шаблон сè уште не е изработен, но Вашето учество може да го потврдите со додавање на Вашето корисничко име во делот со пријавени членови на страницата на проектот. Исто така, не заборавајте да го потпишувате своите коментари со додавање на записот --~~~~ или преку негово избирање во алатникот во горниот дел од образецот за уредување, каде што обележан со молив. Поздрав и пријатно уредување.--Kiril Simeonovski (разговор) 17:00, 24 декември 2011 (CET)

Маче за Вас!Уреди

Добредојдовте на Википедија

brest (разговор) 18:46, 24 декември 2011 (CET)
--BKoteska (разговор) 18:54, 24 декември 2011 (CET)Благодарам:)

УредувачУреди

Вашите привилегии на системот се унапредени во Уредувач. --brest (разговор) 01:49, 17 јануари 2012 (CET)

Јубилејна статијаУреди

Здраво. Потсетување дека е во тек гласањето за јубилејна статија. Се надевам дека и овој пат ќе избереме статија со занимлива содржина. Поздрав.--Kiril Simeonovski (разговор) 11:04, 31 јануари 2012 (CET)

Јубилејна статија (55.000)Уреди

Здраво. Потсетување дека е во тек гласањето за јубилејна статија. Се надевам дека и за овој јубилеен број ќе избереме статија со занимлива содржина.--Kiril Simeonovski (разговор) 16:27, 20 март 2012 (CET)