Разговор за предлошка:Страница за разговор

На страницава нема разговори.

Се надевам дека овој шаблон ќе се издржи самиот себеси.:))--Kiril Simeonovski (разговор) 13:21, 13 септември 2009 (UTC)

Назад на страницата „Страница за разговор“.