Википедија:Вавилон
Овој корисник е Комита.
Овој корисник го разбира светот како поле за културен натпревар меѓу народите.
mkMајчин јазик на овој корисник е македонскиот.
en-5 This user is able to contribute with a professional level of English.
ru-4 Этот участник владеет русским языком почти как родным.
it-3 Questo utente può contribuire con un Italiano di livello avanzato.
Википедија:Вавилон
Немате внесено јазици. Погледајте ја Предлошка:Вавилон/doc за помош.
Пребарај кориснички јазици
sr-3Овај корисник врло добро говори српски језик.
bg-3 Този потребител има задълбочени познания по български език.

Шаблон:Комита Шаблон:Културен натпревар

Кој е Комита:

Невоспитан, некултурен, вулгарен, арогантен, и суетен.

Мрсник, расист, србофил, србокомунист, валкан бугаротатар, албанско ѓубре, гркоман и русофил, националшовинист, мачо балкански, тежок хомофоб и педер.

Ги сака Буш, McDonalds, Coca-Сola и сите агенти на империјализмот.

Поранешен агент на југословенските известителни служби. Популарна фаца за македонско-србистичката популација.

Сака Скопско, го сака животот.

Го сака Претседателот. Многу.

IQ практично неприметен.

Не си ги зема редовно лековите.

--Комита 04:00, 10 Март 2006 (UTC)

e-mail: komitapetrov(а)gmail.com - име: Коце Живеам во странство. Можеби сум двапати постар од сите овде. Сакам да бидам оценет преку моите придонеси, а не преку тоа што сум. Намерно држев анонимност како political statement, затоа што сакам сите Википедијанци да не бидат поврзани во пријателски кругови, а единствено со НГТ и другите принципи на Енциклопедијата. PS. Може некој руски збор да испадне од мене понекогаш. --Комита 20:04, 4 Април 2006 (UTC)

Поздрави уреди

 
Само за Македонци

Еден поздрав од мене Македонец 22:12, 12 Март 2006 (UTC)