Разговор:Swiss International Air Lines

Додај тема
Тековни разговори

brest-bot проверка на правописУреди

  • Промена на зборови од типот превзема... во презема..., без в, синтаксна грешка.
  • Податотека наместо Image, вики клучни зборови на македонски.
  • јули име на месец со кое не почнува реченица, со мала буква.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 01:53, 25 јули 2009 (UTC), управуван од Brest.

Назад на страницата „Swiss International Air Lines“.